Για όλη την Ελλάδα

Με courier (1-2 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου για μεγάλα δέματα). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

1. Τα έξοδα αποστολής με Courier αναφέρονται κατά την επιλογή του τρόπου μεταφοράς κατά την υποβολή της παραγγελίας. Σημειώστε ότι τα έξοδα ενδέχεται να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου ορισμένων προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από την εταιρεία courier. Σε αυτή την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το ακριβές κόστος των μεταφορικών πριν από την αποστολή της παραγγελίας.
2. Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω τιμές:

 ΒΑΡΟΣ/ ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΧΡΕΩΣΗ
 0 - 1 Kg  3,00€
 Παραπάνω από 1 Kg για κάθε κιλό  1,50€
   
 Αντικαταβολή  2,30€
 Παράδοση Σαββάτου  5,00€

 


Για το Ηράκλειο Κρήτης


Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση ή από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

1. Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 50 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 3 €
2. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09.00πμ – 14.00μμ. Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης της multitec (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας) όσο και την προτίμηση του πελάτη. Eίναι δυνατή απογευματινή παράδοση τις ημέρες Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή χωρίς εξτρά χρέωση.
Σαββάτο, Κυριακή και αργίες δεν γίνονται παραδόσεις. Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας και από το κατάστημά μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να έχετε λάβει ενημερωτικό e-mail για την ολοκλήρωση της παραγγελίας επίσης θα πρέπει να έχετε επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής ‘Παραλαβή από το Κατάστημα’.


Πολιτική ακύρωσης - επιστροφής


1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία: κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα του καλαθιού σας και να διαγράψετε τα προϊόντα πατώντας το κουμπί "Χ". Έτσι, αδειάζοντας το καλάθι σας, η παραγγελία δε θα μπορέσει να προχωρήσει.
2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2810-22.22.81 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας με άμεση επιστροφή του χρηματικού ποσού που κατεβλήθη.
3. Αν η αποστολή του προϊόντος έχει γίνει, θα λάβετε ένα ενημερωτικό email που θα αναφέρει ότι η παραγγελία σας είναι καθ' οδόν. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων.

Σύγκριση 0