Η εταιρία

Η multitec Νύκταρης Ν. - Σμυρνάκης Κ. Ο.Ε. ξεκίνησε την λειτουργία της το 2007 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, ως εξουσιοδοτημένο σημείο πώλησης και τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων Toshiba από τους Νύκταρη Νίκο και Σμυρνάκη Κωνσταντίνο. Αποτελούμενη από ανθρώπους με απόλυτη τεχνική εξειδίκευση, την εταιρία εμπιστεύτηκαν γρήγορα οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου για την πώληση και επισκευή των προϊόντων τους . Σε σύντομο χρονικό διάστημα η multitec δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών ικανές να καλύψουν τις ανάγκες τόσο των εταιριών όσο και των οικιακών χρηστών.

Το multitec.gr

Το multitec.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας. Φιλοδοξεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης, σε όσους επιλέγουν τις ηλεκτρονικές αγορές. Στο multitec.gr καταχωρούνται προϊόντα που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν τις ανάγκες των χρηστών πληροφορικής.

Φιλοσοφία

Υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε τεχνικοί! Έχουμε μέσα μας την εξυπηρέτηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Οι σχέσεις που δημιουργούμε είναι προσωπικές και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Για εμάς το “κοντά σας και μετά την πώληση” είναι ο μοναδικός τρόπος που ξέρουμε.


Επικοινωνία


Θα μας βρείτε στην Ν. Πλαστήρα 86 Ηράκλειο Κρήτης αλλά και στο τηλέφωνο 2810-222212 όπου θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί. Από το να σας καθοδηγήσουμε στο να έρθετε σε εμάς, να σας εξυπηρετήσουμε σε θέματα παραδόσεων ή ακόμα καλύτερα στο να σας συμβουλέψουμε πριν από την αγορά ενός προϊόντος και να διαμορφώσουμε μια ειδική πρόταση που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες.


Σύγκριση 0