Δωρεάν Υπηρεσία Μεταφορών

Στην multitec βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας από το 2007. Θεωρούμε ότι η επισκευή της συσκευής των πελατών μας πρέπει να γίνεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά όπου και αν βρίσκονται. Με την βοήθεια της Γενικής Ταχυδρομικής μπορείτε να μας στείλετε εύκολα και γρήγορα την συσκευή σας. Η υπηρεσία αποστολής είναι δωρεάν για δέματα μέχρι 3 κιλά. Για μεγαλύτερα δέματα προσφέρουμε στους πελάτες μας τις προνομιακές εκπτώσεις που μας παρέχει η Γενική Ταχυδρομική.
Έχουμε απλοποιήσει την διαδικασία γλυτώνοντας σας χρόνο. Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται σε 4 απλά βήματα.

1 Συσκευάστε την συσκευή σας

Κατεβάστε την φόρμα επισκευής από εδώ και συμπληρώστε την. Αν δεν μπορείτε να την εκτυπώσετε, συμπληρώστε σε ένα χαρτί τα στοιχεία σας μαζί με τα στοιχεία της συσκευής σας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με αυτήν. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Και στις δύο περιπτώσεις δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους επισκευής που αναφέρονται στη φόρμα επισκευής. Συσκευάστε την συσκευή σας σε κατάλληλη συσκευασία και συμπεριλάβετε τη φόρμα επισκευής.

2 Στείλτε την συσκευής

Μέσω της συνεργασίας μας με την Γενική Ταχυδρομική είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να καλύψουμε κάθε σημείο της Ελλάδας. Καλέστε την κοντινότερη σε σας Γενική Ταχυδρομική και ζητήσετε τους να έρθουν να παραλάβουν την συσκευή από τον χώρο σας και να την παραδόσουν σε μας, τα στοιχεία μας θα βρείτε παρακάτω. Ενημερώστε τους ότι η χρέωση να γίνει στον παραλήπτη (δηλαδή σε εμάς).

Στοιχεία αποστολής:
multitec
ΝΥΚΤΑΡΗΣ Ν. - ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ Κ. Ο.Ε.
Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 86 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τ.Κ. 71201
ΤΗΛ. 2810-22.22.12

3 Έλεγχος και επισκευή της συσκευής σας

Μόλις παραλάβουμε την συσκευή ένας έμπειρος τεχνικός θα την ελέγξει και θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει για το κόστος επισκευής. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να σας στείλουμε πίσω την συσκευή την ίδια ημέρα. Ο χρόνος επισκευής εξαρτάται από το είδος του προβλήματος. Σε περίπτωση που προχωρήσετε στην επισκευή δεν θα σας χρεώσουμε ούτε τον έλεγχο ούτε και τα μεταφορικά. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει μια μικρή χρέωση €10 για τον έλεγχο και €12 για μεταφορικά για τα δύο δρομολόγια.

4 Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή ή πριν από την αποστολή με κατάθεση του ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς που θα βρείτε εδώ. Αυτό ήταν! Η συσκευή σας έχει επιστρέψει γρήγορα και οικονομικά στα χέρια σας. Διαβάστε τους όρους χρήσης αυτής της υπηρεσίας εδώ.


Σύγκριση 0

Χωρίς προϊόντα

Δεν έχει υπολογιστεί Αποστολή
0,00 € Φ.Π.Α.
0,00 € Σύνολο

Ταμείο